Si želite delati v inovativnem podjetju, ki na področju najnovejše tehnologije nenehno premika meje mogočega? Bi radi uživali v prednostih dela v domačem okolju ali pa kar od doma? Želite postati član naše mlade, zagnane ekipe ter znotraj nje nadalje razvijati svoja znanja in veščine?

Kdo smo?

Podjetje AviRings d.o.o. je mlado start-up podjetje, ki je z uporabo inovativne tehnologije razvilo najlažji GPS sledilnik za športne ptice na svetu. Poleg razvoja najnovejših tehnologij na področju GPS sledilnikov se podjetje ukvarja še z razvojem RFID sistemov, razvojem web aplikacij s pomočjo Angular in .NET Core, programiranjem Windows WPF aplikacij, programiranjem .NET Core MVC aplikacij in razvojem mobilnih aplikacij (Xamarin, Cordova, Android).

AviRings d.o.o. odlikuje mlada in fleksibilna ekipa, ki orje ledino v nišnih panogah z globalnim dometom in potencialom za hitro rast. Podjetje je stacionirano znotraj Pomurskega tehnološkega parka v Murski Soboti, kar prinaša edinstveno prednost, saj lahko svojo kariero v uspešnem, ambicioznem in globalno usmerjenem podjetju gradite v domačem okolju, v neposredni bližini svojega doma.

V letu 2020 je bilo podjetje AviRings d.o.o. uvrščeno med prejemnike sredstev P2, v letu 2022 pa je uspešno kandidiralo na natečaju Slovenskega podjetniškega sklada v programu SK-75. AviRings d.o.o. je kot eden izmed devetih slovenskih tehnoloških start-up podjetij sodeloval tudi na dvomesečnem pospeševalniku v Tel Avivu v Izraelu.

V letu 2022 je podjetje AviRings d.o.o. prejelo zlato priznanje za inovacije Pomurske gospodarske zbornice, obenem pa se poteguje za naslov naj inovacije tudi na nacionalnem nivoju.

Koga iščemo?

Svoje vrste želimo okrepiti s študentom/študentko na področju marketinga in prodaje.

Marketing/Prodaja

Od kandidatov pričakujemo predvsem:

  • Urejanje vsebin na socialnih omrežjih (FB, Instagram, WhatsApp skupine)
  • Komuniciranje s potencialnimi strankami (večinoma v angeleškem oz. nemškem jeziku)
  • Pripravo in vzpostavitev CRM sistema in vzdrževanje le-tega
  • Izvajanje analize prodajne uspešnosti (digitalni marketing)

Kaj ponujamo?

  • Delo v mladi in zagnani ekipi, ki na svojem področju vsak dan premika meje mogočega.
  • Razvoj in rast v okviru perspektivnega podjetja, ki nenehno kreira nove tehnološke rešitve in razvija nove ideje.
  • Prijetno delovno okolje v stabilnem in uglednem podjetju.
  • Fleksibilen delovni čas in hibridno obliko dela (možno je tudi delo na daljavo).
  • Stimulativno plačilo ter različne bonuse in nagrade.
  • Dolgoročna zaposlitev.

Zainteresirane kandidatke in kandidate vabimo, da se nam oglasijo na e-poštni naslov info@avirings.com, da se pogovorimo o možnostih sodelovanja.